Disclaimer

Althi B.V. streeft ernaar een up-to-date en nauwkeurige website te onderhouden. Mocht u fouten of verouderde informatie tegenkomen, laat het ons dan weten en geef aan waar u de informatie hebt gevonden. We zullen dit zo snel mogelijk onderzoeken. Stuur uw feedback via e-mail naar: e-mail@althi.nl. Onze website wordt regelmatig beoordeeld en bijgewerkt om nauwkeurigheid te waarborgen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit onnauwkeurigheden, onvolledige informatie, of problemen die ontstaan door de verspreiding van informatie via het internet, zoals onderbrekingen. Wij minimaliseren het aantal verplichte velden in webformulieren zoveel mogelijk. Althi B.V. is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van gegevens, adviezen, of ideeën die via deze site worden verstrekt.

Het gebruik van de site en al zijn componenten (inclusief forums) is onderhevig aan gebruiksvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze site erkent en accepteert u deze voorwaarden.

Persoonlijke informatie die u verstrekt voor feedback of informatieverzoeken zal alleen worden gebruikt volgens ons privacybeleid. Lees ons privacybeleid voor meer details.

Althi B.V. beschermt zijn systemen tegen illegaal gebruik door het nemen van passende technische en organisatorische maatregelen, volgens industriestandaarden. Voorbeelden hiervan zijn encryptie, firewalls, en veilige toegangsprotocollen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die gebruikers lijden, waaronder schade door ongeautoriseerd gebruik van onze systemen door derden.

Althi B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die gelinkt zijn aan of vanaf deze site. Producten of diensten aangeboden door derden zijn onderworpen aan de voorwaarden van die derden.

Alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze site behoren toe aan Althi B.V. Kopiëren, distribueren, en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, behalve waar de wet anders bepaalt (zoals het recht om te citeren), tenzij anders aangegeven.

Als u vragen of problemen hebt met de toegankelijkheid van de site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail@althi.nl. Wij verwelkomen uw feedback en staan klaar om u te helpen.